Najaar winter trends 2019-2020

De 4 belangrijkste trends voor najaar winter 2019-2020

We hebben weer wat trends op een rijtje gezet die we veel gaan zien in dit seizoen. Ook deze keer weer veel variatie!!

Rode lippenstift

Dit najaar mogen rode lippen de hoofdrol speler zijn. Van diepe tot frisse tinten, van een matte finish tot glanzende finish – we zagen het allemaal voorbij komen op de catwalk. Opvallend was dat de rest van de makeup heel neutraal werd gelaten bij deze look. Een gepolijste huid en “naakte ogen” naast een statement lip. Het liefst kies je voor een matte lip met een glanzende huid, of een glossy lip met een matte huid.

Fat liner

Houd je van eyeliner? Dan kan je je geluk niet op dit seizoen! Deze mag namelijk met volle overgave worden gedragen en aangebracht. Hoe opvallender hoe beter – of je hem nu extra dik aanbrengt, of extra messy, of extra kleurrijk. Zolang de eyeliner maar een statement maakt. Bij deze look houd je de rest van je makeup het liefst zo minimaal mogelijk. Een lekker “punk” oog lookje met een neutral gezicht

Blushing

Back to the eighties! Haal die blush maar weer tevoorschijn – blush mag namelijk weer een hoofdrol gaan spelen in je make-up look. Of je het nu subtiel over heel het gezicht, of juist extra opvallend aanbrengt, blush mag weer de look bepalen.

Vooral de “aquarel” look was veel te zien – hier liepen verschillende tinten (van roze tot orange) in elkaar over in een vloeiende manier.

Zachte smokey

Een smokey eye, maar dan met zachte en natuurlijke tonen. Ook dit zagen we veel voorbij komen. De wimper aanzet werd met een donkere bruine tint geaccentueerd, en deze tint werd vervolgens met mooie diepe neutrale tinten geblend over het ooglid. Een toegankelijke look met een grungy feel.